GRAVIDYOGA OG FØDSELSFORBEREDELSE

Gravidyoga og fødselsforberedelse

Yoga er en ideel måde at få en mere behagelig graviditet og forberede kroppen til fødslen. En grundig forberedelse, som giver dig både viden og praktiske redskaber, er en uvurderlig fordel for din fødsel.


På disse seks uger bliver du grundig forberedt på fødslen på alle måder, med en ideel kombination af fysiske yoga-øvelser og decideret fødselsforberedelse med jordemoder.


Undervisningen foregår på små hold i smukke, rolige omgivelser Ingemannsvej 3, Frederiksberg C (Se kort her)

Kommende forløb:

TORSDAGE 16.30 - 18.30

  • 12.oktober - 16.november

Underviser: Jordemoder og yogalærer Harriet Skytte

Sted: Min Fødsel Ingemannsvej 3, Frb C

Pris: 1675 kr

Sygeforsikring Danmark giver op til 50 % tilskud.

Dette hold er to timer hver gang, så der er god tid til både at forkæle kroppen og lære praktisk og teoretisk om fødslen. Der er ca en times gravidyoga og ca en times fødselsforberedelse hver gang.


Harriet kan, med sin store erfaring som jordemoder, svare på alle spørgsmål omkring graviditet og fødsel. Og hun vil smitte dig med sin glade entusiasme omkring fødsler, så du vil komme til at glæde dig (endnu mere) til din fødsel.


Du vil bla lære om fødslens faser og hvad der sker i kroppen under fødslen, både fysisk og hormonelt. Du vil få svar på spørgsmål som "Hvordan starter fødslen"? "Hvornår er det tid til at tage afsted til hospitalet"? ( med mindre du føder hjemme), "Hvad er veer" og "hvordan gør jeg dem så lidt smertefulde som muligt"?


Du vil fra mange vinkler få indblik i, hvad du selv kan gøre for at få en god fødselsoplevelse. Endelig taler vi også om tiden umiddelbart efter fødslen, herunder den første amning.


Undervisningen foregår på et lille hold med højst 10 deltagere, så der er rum til opmærksomhed på den enkelte og de spørgsmål der opstår undervejs.

Der er alt hvad vi skal bruge i det lækre lokale, du behøver kun at medbringe behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.


Du anbefales at starte på dette hold på et tidspunkt i løbet af de sidste tre måneder af din graviditet.

Tidligere elever hos Min Fødsel siger om kurset:

"Tusind tak for en fantastisk yoga undervisning. Jeg tager derfra med en ro og tilfredshed som ikke kan beskrives. Det er uden tvivl den bedste gave jeg har givet mig selv i min graviditet.

Jeg ønsker at anbefale Mettas yoga undervisning til alle! Hun er sådan et behageligt menneske som forstår sig 100% på en gravid krop.

Igen.. Tusind tak!!! :)

- June


"Tusind tak for din yoga for gravide og fødsels-forberedelseskurser.

Det har været sådan et givende forløb, ikke bare pga yogaen, men også pga din dejlige og varme måde at få én til at glæde sig til fødslen. I starten af graviditeten var jeg virkelig bange for at føde, men du fik min frygt vendt til, at jeg kom til at glæde mig."

- Klara


"1000 tak for din super undervisning, som har betydet utrolig meget for mig både under fødslen og efterfølgende!

(..)Det har været en rigtig god oplevelse for mig og jeg kan klart anbefale andre til at deltage i dine lektioner, den ro og udståling du udgiver er helt fantastisk og man er som et nyt menneske når man går derfra!"

- Maja

"Selvom du ikke var med, var du det alligevel, da jeg huskede mange af dine gode råd og havde en urokkelig tro på, at jeg sagtens kunne klare smerterne (...) den mest optimale, fantastiske fødsel, som jeg næsten ikke har turdet drømme om!"

- Rina


"Tak fordi du også var med til at gøre min fødsel til en fantastisk oplevelse, jeg gerne gør igen. Kurset gav mig dels redskaber, jeg kunne bruge undervejs i fødslen, dels viden jeg ikke ville være foruden og dels et utroligt gå-på mod samt en positiv indstilling til fødslen."

- Maria


"Jeg må virkeligt sige at dine åndedrætsøvelser var guld værd! Uden dem havde det sikkert været rigtig hårdt, men jeg endte med en rigtig positiv oplevelse uden medicin og en fødsel der var varede 9 timer fra jeg sad oppe ved dig."

- Katrine


"Jeg brugte vejrtræknings-øvelserne som jeg havde lært hos dig og fik meget ros af jordemoderen og hvor var jeg glad for at du havde fortalt om "the ring of fire" for det var noget af en overraskelse at mærke den smerte inden i og som du sagde får man bare lyst til at presse til så det kan blive overstået - men takket være dig var jeg blevet advaret (..) så ingen bristninger, syning el. lign."

- Mona

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.