GRAVIDYOGA OG FØDSELSFORBEREDELSE

FØDSELSFORBEREDELSE OG YOGA


På disse seks uger bliver du forberedt på fødslen på alle måder, med en ideel kombination af fysiske yoga-øvelser og decideret fødselsforberedelse jordemoder.


Undervisningen foregår på små hold i smukke, rolige omgivelser Ingemannsvej 3 C, Frederiksberg C (Se kort her)


KOMMENDE HOLD:

12.november - 17.december

Tirsdage kl.16.30 - 18.30

Underviser:  Harriet Skytte

Pris: 1275 kr

TILMELD


28.januar - 10.marts

Tirsdage kl.16.30 - 18.30

(Ikke undervisning uge 7)

Underviser:  Harriet Skytte

Pris: 1275 kr

TILMELD


17.marts - 21.april

Tirsdage kl.16.30 - 18.30

Underviser:  Harriet Skytte

Pris: 1275 kr

TILMELD

Yoga er en ideel måde at få en mere behagelig graviditet og forberede kroppen til fødslen.


Holdet er to timer hver gang, så der er god tid til at nå både de fysiske øvelser, lære uvurderlige redskaber til fødslen og få en god viden om hvad du kan forvente. Der er ca en times gravidyoga og ca en times fødselsforberedelse hver gang i 6 uger.


Harriet kan, med sin store erfaring som jordemoder, svare på alle spørgsmål omkring graviditet og fødsel. Og hun vil smitte dig med sin glade entusiasme omkring fødsler, så du vil komme til at glæde dig (endnu mere) til din fødsel

"Selvom du ikke var med, var du det alligevel, da jeg huskede mange af dine gode råd og havde en urokkelig tro på, at jeg sagtens kunne klare smerterne (...) den mest optimale, fantastiske fødsel, som jeg næsten ikke har turdet drømme om!"

- Rina


"Tak fordi du også var med til at gøre min fødsel til en fantastisk oplevelse, jeg gerne gør igen. Kurset gav mig dels redskaber, jeg kunne bruge undervejs i fødslen, dels viden jeg ikke ville være foruden og dels et utroligt gå-på mod samt en positiv indstilling til fødslen."

- Maria


"Jeg må virkeligt sige at dine åndedrætsøvelser var guld værd! Uden dem havde det sikkert været rigtig hårdt, men jeg endte med en rigtig positiv oplevelse uden medicin og en fødsel der var varede 9 timer fra jeg sad oppe ved dig."

- Katrine

                       

"Jeg brugte vejrtræknings-øvelserne som jeg havde lært hos dig og fik meget ros af jordemoderen og hvor var jeg glad for at du havde fortalt om "the ring of fire" for det var noget af en overraskelse at mærke den smerte inden i og som du sagde får man bare lyst til at presse til så det kan blive overstået - men takket være dig var jeg blevet advaret (..) så ingen bristninger, syning el. lign."

- Mona

Min Fødsel

- Yoga for gravide, fødselsforberedelse og fødselsforberedelse for par


Læs også om Metta Myrnameditation, yoga, retreat.

Læs fødselsberetninger her

 

Kontakt

Ingemannsvej 3 C,

Frederiksberg C.


Find vej HER


Mail: post@minfoedsel.dk


Tlf. 22 43 03 22