Harriet Skytte

FORBERED DIG

PÅ EN GOD FØDSEL!

Harriet Liv Laura Skytte (Født 1962)

Underviser i gravidyoga, kombineret yoga og fødselsforberedelse, Fødselsforberedelse for par, samt efterfødselsyoga.

  

Harriet er jordemoder og yogalærer. Yderligere er hun certificeret ayurvedisk massør og akupunktør til lindring af graviditetsgener og fødselssmerter samt reiki-healer. Herudover er Harriet uddannet skuespiller. Hun har selv to dejlige døtre på 20 og 9 år.


I mange år har Harriet arbejdet som jordemoder på Hvidovre og Frederiksberg hospital. Hun har stor og bred erfaring og jordemoderfaglig viden omkring fødsler både på hospitalet og i hjemmefødselsordningen.

Ligeledes er hun meget erfaren i fødselsforberedelse, barselsvejledning og jordemoderkonsultation.


"Jeg har i praksis oplevet, hvor brugbart yoga og åndedrætstræning er for mange kvinder under deres fødsel. Jeg har selv dyrket yoga i mange år. Og da tiden var moden for mig til "at skabe mit eget", var intet mere nærliggende end at uddanne mig til yogalærer, for på den måde at kunne kombinerer det jeg har at give på bedste vis. Som hyldest til den fantastiske begivenhed fødslen af et lille nyt menneske er!"

- Harriet Liv Laura

Min Fødsel

- Yoga for gravide, fødselsforberedelse og fødselsforberedelse for par


Forbered dig på en god fødsel med undervisning af jordemoder på små forkælede hold i lækre omgivelser centralt på Frederiksberg C

 

Kontakt

Ingemannsvej 3 C,

Frederiksberg C.


Find vej HER


Mail: post@minfoedsel.dk


Tlf. 22 43 03 22