Fødselsforberedelse

 

Det er helt uvurderligt, at være godt forberedt når fødslen går i gang.

På disse hold får du al den viden og får øvet alle de praktiske redskaber du skal bruge, for at få en nem og god fødsel.

Undervisningen foregår på små hold, så der er rum til opmærksomhed på den enkelte og de spørgsmål der opstår undervejs.

Med i kurset får du bogen "Forbered dig på en god fødsel" af Metta Myrna. Disse hold er kun for kvinder. Læs om fødselsforberedelse for par her

Undervisningen foregår på små hold i smukke, rolige omgivelser Ingemannsvej 3 C, Frederiksberg C (Se kort her)

 

 

Kommende hold:

Klik her for at læse mere om holdet.

 

 

Fødselsforberedelse og yoga

Tirsdage kl.16.30 - 18.30

25.september - 30.oktober

Underviser: Ellie Bruun

Pris: 1275 kr

TILMELD

 

Tirsdage kl.16.30 - 18.30

6.november - 11.december

Underviser: Ellie Bruun

Pris: 1275 kr

TILMELD

 

Tirsdage kl.16.30 - 18.30

8.januar - 12.februar

Underviser: Ellie Bruun

Pris: 1275 kr

TILMELD

 

 

 

 

 

 

Læs om fødselsforberedelse for par her

 Fødselsforberedelse

 

"Selvom du ikke var med, var du det alligevel, da jeg huskede mange af dine gode råd og havde en urokkelig tro på, at jeg sagtens kunne klare smerterne (...) den mest optimale, fantastiske fødsel, som jeg næsten ikke har turdet drømme om!"

Rina

 

"Tak fordi du også var med til at gøre min fødsel til en fantastisk oplevelse, jeg gerne gør igen. Kurset gav mig dels redskaber, jeg kunne bruge undervejs i fødslen, dels viden jeg ikke ville være foruden og dels et utroligt gå-på mod samt en positiv indstilling til fødslen."

Maria

 

"Jeg må virkeligt sige at dine åndedrætsøvelser var guld værd! Uden dem havde det sikkert været rigtig hårdt, men jeg endte med en rigtig positiv oplevelse uden medicin og en fødsel der var varede 9 timer fra jeg sad oppe ved dig."

Katrine

 

"Jeg brugte vejrtræknings-øvelserne som jeg havde lært hos dig og fik meget ros af jordemoderen og hvor var jeg glad for at du havde fortalt om "the ring of fire" for det var noget af en overraskelse at mærke den smerte inden i og som du sagde får man bare lyst til at presse til så det kan blive overstået - men takket være dig var jeg blevet advaret (..) så ingen bristninger, syning el. lign."

Mona